Dömösről dióhéjban

Dömös a Dunakanyar legszebb részén fekszik, 50 percre Budapesttől. A történelmi jelentőségű község ősi időkből ismert, a kirándulók paradicsoma.

Túraútvonalak a környéken

Egy ki segítség a túrázni vágyóknak. Rám-szakadék, Dobogókő, Prédikálószék, Remete-barlang, Julianus-kilátó, Visegrádi túrák, Országos Kéktúra útvonal.

Közeli horgászhelyek

Horgászat profiknak és amatőröknek egyaránt. Az apartmanunktól 250 m-re lévő Dunapart vagy a környékbeli tavak várják a horgászat szerelmeseit.

Lovaglás

Pilis erdeiben, akár a Duna partján a terep lovaglás, vagy nagyméretű pályáinkon való tanulás, gyakorlás, mindenképpen élmény a kezdő szinttől a gyakorlott terepedzőkig.

Fürdési lehetőségek

Rossz idő esetén, vagy a nehéz túrát követően lehetőség van egy kis kényeztetésre a közelben lévő termálfürdőkben, illetve szállodákban. Mutatjuk a lehetőségeket!

Sétahajózás, vízi élmények

Mi tehetné kellemesebbé az időtöltést, mint a változó panorámában gyönyörködni Sétahajóról a Dunán. Motorcsónakozás, vízisí, wakeboard, fánkozás.

Duna Mozi – Visegrád

Retró hangulatban a legújabb mozifilmekkel várják az odalátogatók apraja nagyját. Ezen a varázslatos helyen, maguknak kell gondoskodniuk a popcornról és az üdítőről.

Visegrádi Palotajátékok, lovagi torna

Visegrádon rendezik meg minden év júniusában az ország egyik legnagyobb szabadtéri történelmi nyári fesztiválját, a Visegrádi Palotajátékokat.

Aktív kikapcsolódás

Canopy fun extreme és kalandpark, Nagyvillám sípálya, téli és nyári bob pálya, gokart és kalandpark, Sport és szabadidő központ. Minden korosztály megtalálja számára az élményt!

Visegrádi látnivalók

Magyarország egyik legkisebb városa, a magyar királyok egyik legfontosabb rezidenciája állt itt. Látnivalókból akad bőven: Fellegvár, Salamon-torony, királyi palota és még sok érdekesség.

Esztergomi látnivalók

Számos látnivalót kínál a turisták részére. Itt található Európa egyik legnagyobb bazilikája, benne az egyetlen ép reneszánsz kori épület, és az ország leggazdagabb egyházi kincstára.

Szentendre látnivalók

Művészetével és kultúrájával ragadja magával a látogatót, változatos programokat és bőséges látnivalókat kínál. A Skanzen egész napos kikapcsolódást nyújt mindenkinek.

Éttermek

A környékbeli éttermek, étkezdék a vidéki, házias ízektől egészen a mai reform konyháig kínálják ételkülönlegességeiket, de egy középkori lakoma is felejthetetlen élményt nyújt.